FotoVision.no                                                                   Alle typer fotooppdrag

 

FotoVision.no  Hjemmesider

Kent Jensby Sørensen

Etter å ha studert nøye hvilke alternative programvareleverandører som finns på markedet for å lage og spesielt redigere egne hjemmesider, samt  en enkel analyse av behovet for folk flest og spesielt små bedrifter, har jeg kommet fram til at enkle statiske hjemmesider uten Flash og andre ting som beveger seg, ell. hopper rundt på skjermen vil dekke behovet  for de fleste.

Har man litt erfaring med t.eks. Microsoft office Word, og ikke er redd for å prøve (og feile), anbefaler jeg at man prøver sig fram med mulighetene som finns på One.com sine sider.

Her finns mange enkle maler som utgangspunkt for å lage egne sider, fullt redigerbare med egne fotos, fargevalg, og ikke minst et  omfattende online redigeringsprogram som dekker de fleste behov.

Lagringsplassen i forhold til prisen på webhotellene til one.com er uslåelig, og det finns nå også et innebygd tilbud med bildegallerier, som er enkle å opprette og redigere.

Jeg har testet programmet med denne siden info-iata.no og brukte ca 4 timer på å redigere og publisere siden.

Ønsker man ikke å opprette og designe sidene selv kan jeg tilby å gjøre dette for en rimelig pris (se prisliste).

FotoVision.no er lagd i XsitePro som inneholder en del flere verktøyer og muligheter for redigering, optimalisering/indeksering og layout.

Jeg vil i fremover teste forskjellige andre programmer  for design og publisering av hjemmesider.