FotoVision.no                                                                   Alle typer fotooppdrag

 

FotoVision. no

Kent Jensby Sørensen

23.03.2009 var jeg heldig å oppleve en ung Kongeørn som jakter en Ravn. Ravnen gjør en loop som en jagerflyger, kommer opp bak Ørnen og situasjonen er nå at Ravnen jakter Ørnen.

Heldigvis hadde jeg riktig linse på kameraet (400 mm. Canon m. bildestabilisator), og selv om avstanden var i største laget (ca. 600 meter)  og uten stativ ble det forholdene tatt i betraktning rimelig gode bilder.

Du kan se et slideshow ved å klikke på bildet under.

        Eaglehunt    

Fotografering av dyr og fugle er interessant og veldig givende, selvom det noen ganger blir mye venting, kalde tær og fingre, og at bildene ikke altid blir så bra som man trodde.

22.05.2009

Takket være en link på hjemmesiden til Dalen hotell kom jeg over noen gamle bilder fra Norge. Alle bildene er tatt (ca.) mellom 1890 % 1900. Bildene er digitalisert med farge ved hjelp av en spesiell teknikk som får bildene til å fremstå veldig troverdige.

Jeg fallt for mange av de, og siden de er fritt tilgjengelige, uten kjennte rettighetshavere besluttet jeg å dele disse bildene med andre, ved å tilby de på denne siden i eget galleri. Det ble jo egentlig mange fler enn jeg opprinnelig hadde tenkt, men ok her er de så.

Klikk på bildet for å komme til galleriet.

Gamle Bilder fra Norge